MENU

05.04.2016

Mozaïek welzijn; Samen Voor Mekaar

‘Coronahulp’

In deze rare tijd waarbij wekelijkse koffieochtenden, dagbesteding en school niet doorgaan, waar winkels, sportclubs en restaurants dicht zitten. Het is nu plotseling allemaal op zijn kop gezet. Je voelt je misschien meer alleen dan anders. Zoek je hulp, gewoon om even een praatje te maken via de telefoon of iemand voor de boodschappen, of iets anders? Mozaïek Welzijn uit Tiel is er voor je.

Lees meer

Dienstverlening

De wortels van Mozaïek liggen in Tiel, dat verklaart het unieke van de diensten, zoals : de wijkcoach, het jongerenwerk, Matchpoint, de onderwijsconsulent en activiteiten in voor en met de Tielenaren. Het werk vindt plaats in persoonlijk contact met deelnemers en activiteitengroepen, maar vooral ook in een groot aantal samenwerkingsverbanden. Mozaïek doet mee in een groot aantal plaatselijke en regionale netwerken.
Misschien heeft u er al iets over gehoord of over gelezen dat er ontwikkelingen zijn rondom het welzijnsbeleid. Partners in het veld, geven samen met de inwoners vorm aan het beleid van de stad Tiel.

Lees verder over onze dienstverlening

Welkom op de website van MozaIek. 

Wij strijden voor een samenleving waarin iedereen (zoveel mogelijk) zelfstandig kan zijn. We helpen mensen bij het bereiken van hun doelen. Hoe groot of klein die doelen ook zijn