MENU

05.04.2016

Mozaiek in West Betuwe

Jongeren in West Betuwe

Of het nu gaat om een referentie voor werk, meegaan met een oudergesprek op school, advies over een vervolgopleiding, of het aansturen op houding en gedrag. De jongerenwerkers helpen graag hierbij.

Zij zetten zich in voor jongeren van 12-23 jaar. Ze ontmoeten de jongeren onder andere op straat, school en andere ontmoetingsplekken. “Ik ben vaak aanwezig in de wijken en ga naar hangplekken waar jongeren samenkomen. Door contact met elkaar te hebben op momenten dat het goed gaat, bouw je een band op en weten ze mij ook te vinden voor bijvoorbeeld vragen over relaties, financiën of gewoon een luisterend oor”, vertelt Hüseyin Öztaş jongerenwerker bij Mozaïek. Ook maak ik jongeren enthousiast om zelf activiteiten te organiseren. Hierbij ontdekken ze hun eigen talenten en kwaliteiten.”

Wil je meer weten? Bel of mail Hüseyin of Guusje. De jongerenwerkers zijn ook te vinden op Facebook en Instagram.

HÜSEYIN ÖZTAS

Jongerenwerker
Tel : 06-34294203

h.oztas@mozaiekwelzijn.nl

GUUSJE DE WIT

Jongerenwerker
Tel: 06-20450677

g.dewit@mozaiekwelzijn.nl

Voor de buurt, door de buurt

Of je nu een activiteit wil organiseren, iets voor een ander betekenen, een mooie speelplek voor kinderen of misschien iets wil doen tegen bijvoorbeeld hondenpoep voor je huis? Hugo Schoute, buurtwerker van Mozaïek Welzijn helpt je graag.

Doordat Hugo de weg kent naar organisaties en andere buurtbewoners in West Betuwe kan hij je met de juiste personen in contact brengen. Dit helpt uiteindelijk om jouw wens of idee uit te voeren.

Hugo is op maandag, dinsdag en donderdag te vinden op de Badweg 21b in Geldermalsen. Kom gerust eens langs om onder het genot van een bakkie koffie kennis te maken of van ideeën te wisselen. Wil je liever bellen of mailen? Dat kan natuurlijk ook. Hugo is te bereiken op 06 14 30 03 91/ h.schoute@mozaiekwelzijn.nl.

Skatebaan Geldermalsen